nl-BE fr-BE

Sharp en Xafax sluiten samenwerkingsovereenkomst

« terug

/media/thumbs/cache/6b9e4f254717558c25221d6adcee8437_1729.jpg

Ternat, 10 oktober 2013

Sharp, specialist in onder meer audio, visual en document solutions, start vandaag een nieuw samenwerkings-verband met Xafax voor de verkoop van Sharp’s documentsystemen in de Benelux.

Fokko Duijzer, Zaakvoerder van Xafax: “Wij zijn zeer verheugd dat we de oplossingen van Sharp kunnen toevoegen aan ons portfolio. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze samenwerking meerwaarde kunnen bieden aan onze klanten.

Peter Hoorn, Director Business Systems Benelux bij Sharp is ook erg enthousiast over de samenwerking met Xafax: “Wij werken al jaren prettig en succesvol samen met Xafax en kijken ernaar uit om ons partnerschap met Xafax nu te intensiveren. Met de uitgebreide kennis en ervaring van Xafax is dit bedrijf zeer goed in staat om onze producten en diensten aan zijn klanten te introduceren.”

Over Sharp Document Solutions
Sharp biedt een uitgebreid portfolio bekroonde oplossingen voor documentbeheer en hardware, variërend van multifunctionele kantoorprinters (MFPs) tot grote productiesystemen. Met de eigen Open Systems Architecture (OSA) technologie van Sharp kan uw MFP worden getransformeerd tot een krachtig informatieportaal met naadloze integratie met de Cloud en bedrijfstoepassingen van derden.


10-10-2018
Xafax introduceert de FastLoader!
lees meer...
07-02-2018
Sharp introduceert krachtpatser 4K Big Pad op ISE 2018
lees meer...
01-11-2017
De Belgische consument blijft vasthouden aan cash
lees meer...
17-07-2017
Xafax introduceert mobiel betalen via NetPay
lees meer...
Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van Xafax Belgium ontvangen Aanmelden