nl-BE fr-BE

Provinciale Hogeschool Limburg lanceert PingPing!

« terug

/media/thumbs/cache/ff275537103422769f475591ef415f7f_1477.jpg

Ternat, 29 juni 2012

e Provinciale Hogeschool Limburg geeft iedereen de mogelijkheid om te betalen met PingPing. PingPing werd geïntegreerd in hun studenten/personeelskaart waardoor je niet langer cash op zak nodig hebt. 
PHL heeft een nieuwe studentenkaart ingevoerd. Deze kaart kan zowel gebruikt worden als studentenkaart, maar ook als betaalkaart. 
Waarvoor wordt PHL-studentenkaart gebruikt?
Na activatie van PingPing kan de PHL-studentenkaart gebruikt worden
Als identificatiekaart in de gebouwen van de PHL
Als betaalmiddel bij de PHL-catering
Als kopiekaart in de PHL na het storten van geld op je print/kopie-rekening
Als betaalmiddel bij drankautomaten
Als kortingskaart bij verschillende winkels
De betaalkaart
De PHL heeft gekozen voor PingPing als betaalkaart. Met de PingPing-tag die ingebouwd is in de studentenkaart, kunnen betalingen worden uitgevoerd zowel op de campus als voor meer en meer services buiten de campus. Je kan geld storten op een rekening die gekoppeld is aan je PingPing-tag. Je geld staat steeds op je rekening en nooit op je tag. Het geld gaat pas van de rekening bij betaling.
Hoe je PingPing-tag activeren?
Vooraleer je PingPing kan gebruiken, moet je PingPing-tag geactiveerd worden. Dit kan via de site van PingPing.
Herladen via de PingPing Pinpoint betaalautomaat
Met de PinPoint betaalautomaat van Xafax Belgium kan geld vanuit de bankrekening op de PingPing rekening worden gestort. Dit is real time! Het geld is onmiddellijk beschikbaar op je PingPing-beurs.
Betalen met PingPing
Haal je studentenkaart over de PingPing-lezer, automatisch wordt er betaald en wordt het geld van de PingPing rekening afgehaald.

De Provinciale Hogeschool Limburg geeft iedereen de mogelijkheid om te betalen met PingPing. PingPing werd geïntegreerd in de studenten/personeelskaart waardoor men niet langer cash op zak nodig heeft. 

PingPing studentenkaart
PHL heeft een nieuwe studentenkaart ingevoerd. Deze kaart kan zowel gebruikt worden als studentenkaart, maar ook als betaalkaart. PHL heeft gekozen voor een PingPing kaart.

Betalen met PingPing
Met de PingPing-tag die ingebouwd is in de studentenkaart, kunnen betalingen worden uitgevoerd zowel op de campus als voor meer en meer services buiten de campus. Er kan geld gestort worden op een rekening die gekoppeld is aan de PingPing-tag. Geld staat steeds op de PingPing rekening en nooit op de tag. Het geld gaat pas van de rekening bij betaling.

pingping-pinpoint

Herladen via de PingPing Pinpoint betaalautomaat
Met de PinPoint betaalautomaat van Xafax Belgium kan geld vanuit de bankrekening op de PingPing rekening worden gestort. Dit is real time! Het geld is onmiddellijk beschikbaar op je PingPing-beurs.

10-10-2018
Xafax introduceert de FastLoader!
lees meer...
07-02-2018
Sharp introduceert krachtpatser 4K Big Pad op ISE 2018
lees meer...
01-11-2017
De Belgische consument blijft vasthouden aan cash
lees meer...
17-07-2017
Xafax introduceert mobiel betalen via NetPay
lees meer...
Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van Xafax Belgium ontvangen Aanmelden