nl-BE fr-BE

MicroPay - Het universele betaalsysteem voor verdeelautomaten

vending-paypass-paywaveMicroPay accepteert contactloze PayPass en PayWave credit en debit bankkaarten en daarnaast NFC telefoons en Mifare. MicroPay kan worden toegepast in iedere vending machine.

De meest schaalbare betaaloplossing bestaat uit verschillende modules die naar wens en behoefte kunnen worden gecombineerd. Een systeem met universele betaalmogelijkheden.

Contactloze Credit en Debit cards
MicroPay biedt snelle online autorisatie voor micro-betalingen bij het gebruik van EMV/Contactloze bankkaarten. Dezelfde backoffice-infrastructuur kan worden gebruikt om zowel normale als contactloze banktransacties te verwerken. Elke contactloze aankoop wordt afzonderlijk vermeld op uw maandelijkse bankafschrift.

EMV Credit en debet cards
MicroPay bestaat uit een hybride kaartlezer met een geïntegreerde beveiligde PIN-pad. De PIN-pad voldoet aan de PC PED en garandeert internationale privacy beveiliging voor PIN invoer. Het systeem is conform EMV level 1+2 om alle Integrated Circuit Cards (ICC) te accepteren. De kaart moet in de kaartlezer blijven om de transactie te voltooien.

Alle gebruikers acties zijn te zien via een aparte display. Het scherm geeft heldere instructies en informatie aan de gebruiker. Een EMV transactie wordt altijd online geautoriseerd wat een aantal seconden langer duurt dan een contactloze betaling.

NFC Mobiel betalen
Verschillende marktstudies bewijzen dat de mobiele telefoon een van de meest populaire elektronische gadgets is in de wereldwijde consumentenmarkt. Mobiele telefoons met NFC zijn in staat vergelijkbare contactloze micro-betalingen als PayPass uit te voeren. Dezelfde ISO 14443 norm ligt ten grondslag aan NFC en PayPass. MicroPay biedt volledige ondersteuning voor NFC-applicaties.

Meer informatie?
Vraag een offerte aan of contacteer ons voor meer informatie
10-10-2018
Xafax introduceert de FastLoader!
lees meer...
07-02-2018
Sharp introduceert krachtpatser 4K Big Pad op ISE 2018
lees meer...
01-11-2017
De Belgische consument blijft vasthouden aan cash
lees meer...
17-07-2017
Xafax introduceert mobiel betalen via NetPay
lees meer...
Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van Xafax Belgium ontvangen Aanmelden